Opnemen
Home/Meeluisteren en opnemen
Meeluisteren en opnemen2022-06-01T12:07:36+00:00

Meeluisteren en opnemen

Gesprekken meeluisteren of opnemen kan enorm waardevol zijn. Misschien zien sommigen het als inbreuk op de privacy, maar zeker wanneer er zakelijke belangen zijn is dit niet echt aan de orde. Sterker nog, het meeluisteren van gesprekken met de klant kan zowel voor de klant als de onderneming een enorm voordeel zijn.

Het belang van een correct telefoongesprek

Voor de werkgever is het prettig als uw medewerkers het visitekaartje van het bedrijf zijn. Waarschijnlijk hebben uw medewerkers genoeg kwaliteiten om op de juiste manier een telefoongesprek te voeren. Toch kan het zijn dat een leidinggevende graag meer inzicht heeft in het verloop van de telefonische communicatie of direct live ondersteuning aan de medewerker wil bieden. Het live meeluisteren naar het gesprek kan hierbij een uitkomst zijn. Er kan adequaat op iedere kwestie worden ingespeeld of advies over het verloop van het gesprek worden gegeven. Een opname van een gesprek is in bepaalde gevallen tevens een uitstekend bewijs van afspraken die gemaakt worden of overeenkomsten die gesloten worden. Hiermee voorkomt men de discussie of bepaalde toezeggingen wel of niet bestaan.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Plantronics Y adapter

Plantronics Y-adapter

Naar product
Meeluisterheadset

Meeluisterset duo

Naar product
Jabra link 265

Jabra Link 265 USB

Naar product
Ga naar de webshop

Altijd de hoogste kwaliteit

De juiste communicatie is het belangrijkste middel om tot een goed contact en een uitstekende samenwerking te komen. BST zorgt al meer dan 30 jaar dat de beste communicatie ervaringen tot stand kunnen worden gebracht. Op het gebied van meeluisterapparatuur heeft BST verschillende producten die dit op een optimale manier en legaal mogelijk maken. Onze collectie bestaat onder andere uit trainingskabels die aangesloten worden op headsets tot aan complete meeluistersets. De kwaliteit van deze producten is uitstekend, waardoor zowel de medewerker als de klant op geen enkele manier gehinderd wordt door deze apparatuur.

Het opnemen van een gesprek

Ook als het gaat om de opname van een telefoongesprek heeft BST Group uitstekende opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een digitale opname recorder met een pc-verbinding waardoor u de gesprekken kunt downloaden of een volledig automatische call recorder die de gesprekken automatisch op een computer zet met een vrijwel ongelimiteerde opslag. Zelfs de accessoires om de memo recorders aan te sluiten kunnen door BST Group worden geleverd.

BLOG